Herhaalservice stopt

Betreft stoppen automatische herhaalservice voor medicatie

Medicatie in Nederland mag steeds minder kosten. Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat in Nederland medicatie moeilijk te verkrijgen is of tijdelijk niet leverbaar. Wij zullen altijd voor u de beste oplossing proberen te vinden. Helaas kan dat niet automatisch via onze herhaalservice. Wij hebben daarom besloten voorlopig te stoppen met de automatische herhaalservice.

Wij verzoeken u vanaf heden weer zelf aan te geven wanneer u weer nieuwe medicatie nodig heeft.

Zodra het einde van uw voorraad in zicht komt kunt u weer herhaal medicatie bij ons bestellen. Dit kan via de website, medicatietelefoonlijn, inleveren van etiketjes in de brievenbus of telefonisch via de assistente.

Voor 10.00 uur bestelde medicatie staat twee werkdagen later tussen 16.00 en 17.00 uur weer voor u klaar. De werkdagen daarna is er afhaalmogelijkheid tussen 11.30 en 12.00 uur of tussen 16.00 en 17.00 uur.

Wij bedanken u voor uw begrip.

Belangrijk Nieuws
Recent Nieuws
Archief
Zoek op termen