top of page

Praktijk Meiborg

Elke Meiborg, vrijgevestigd GZ psycholoog

Praktijkinformatie 

Praktijk Meiborg biedt psychologische zorg in de basis-GGZ, o.a. EMDR. De praktijk is gevestigd in Gezondheidsplein Middelstum en Gezondheidscentrum Uithuizen.

Openingstijden

Middelstum:     ma, di, do 10.00 – 18.00 uur

Uithuizen:         vrij 10.00-17.00 uur

        

In overleg is ’s avonds afspreken soms mogelijk.

Actuele informatie over wachttijden

Contact

Telefoon:   06-40340273

Email:        emeiborg@praktijkmeiborg.nl

Website:    www.praktijkmeiborg.nl

 

Gezondheidsplein Middelstum

Concordiaplein 4, 9991 BB

Gezondheidscentrum Uithuizen         Ambachtsschoolstraat 2, 9981 JX

Algemene informatie

Wie:

Mijn naam is Elke Meiborg, ik ben GZ-psycholoog en EMDR-behandelaar. Ik hou van mijn vak en doe mijn werk met veel betrokkenheid, aandacht en plezier.

 

Voor wie:

Iedereen vanaf 18 jaar kan bij mij terecht voor vrijwel alle denkbare vragen en klachten: o.a. angst, paniek, somberheid, piekeren, stress, assertiviteitsproblemen, burn-out, rouw- en verwerkingsproblemen, trauma’s en klachten als gevolg van ingrijpende gebeurtenissen. Ook eenmalige adviesgesprekken en coachingstrajecten op maat zijn mogelijk.

 

Kosten en vergoedingen:

De kosten voor psychologische behandelingen in de basis-GGZ worden vergoed door uw zorgverzekeraar. U moet wel uw eigen risico betalen. Ga naar website voor meer informatie.

 

Samenwerking:

Ik werk samen met de huisartsen, praktijkondersteuners-GGZ en andere zorgverleners in beide gezondheidscentra. Ook als u een andere huisarts heeft, kunt u bij Praktijk Meiborg terecht.

 

Kinderen en jongeren op de woensdag:

Mijn collega Maria Oude Lenferink (GZ-psycholoog) werkt op de woensdag in de praktijk in Middelstum. Bij haar kunnen behalve volwassenen ook kinderen en jongeren tot 18 jaar terecht.

Elke Meiborg

Maria  Oude lenferink

bottom of page