Search
  • Admin

Geen doktersverklaring

De huisarts wordt regelmatig door patiënten geconfronteerd met het verzoek tot het afgeven van een verklaring over bijvoorbeeld ziekte, invaliditeit en arbeidongeschiktheid. In Nederland is het de huisarts echter niet toegestaan een dergelijke verklaring af te geven. Instanties die zo’n verklaring van u verlangen kunt u hierop wijzen door onderstaande brief/verklaring te overhandigen.

Weigeringsbriefje (in 4 talen: Nederlands, Engels, Turks en Arabisch)

Recent Posts

See All

Herhaalservice stopt

Betreft stoppen automatische herhaalservice voor medicatie Medicatie in Nederland mag steeds minder kosten. Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat in Nederland medicatie moeilijk te verkrijgen is

Hier vindt u ons

Concordiaplein 4

9991BB Middelstum

Tel: 0595 725825

© 2020 by PvdH