dakbedekking vernieuwen

23 april gaat Dak Montage Noord het platte dak op het Gezondheidsplein vernieuwen. Op het platte dak (niet zichtbaar vanaf de straat) komt een nieuwe bitumineuze dakbedekking in de kleur WIT (!). De witte kleur is gekozen om het zonlicht te reflecteren en kan op zonnige dagen de binnentemperatuur met een aantal graden verminderen. Mogelijk ondervindt u enige overlast van de werkzaamheden. Onze excuses hiervoor.

Medicijntekorten in NL, steeds vaker

Medicijntekorten in Nederland komt steeds vaker voor! De laatste gegevens gaan over 2018, toen waren 769 geneesmiddelen niet beschikbaar bleken. Vijf jaar geleden waren dat er 426. bron KNMP Medicijntekorten in Nederland U leest of hoort het steeds vaker in het nieuws. Soms is een medicijn (tijdelijk) niet te verkrijgen in de apotheek. Uw apotheker kan het medicijn dan ook niet voor u bestellen. Dit is een toenemend probleem met als mogelijke oorzaken: * De fabrikant wil het medicijn niet meer produceren omdat de opbrengst ervan niet meer opweegt tegen de kosten. * De fabrikant heeft problemen met het leveren van een medicijn. Soms zijn er maar weinig fabrikanten die een bepaald medicijn pro

werkzaamheden: installatie klimaatbeheersing

Deze week zullen er werkzaamheden in het Gezondheidsplein plaatsvinden om een klimaatsystemen te installeren. We verwachten hiermee de warmte in de zomer beter te kunnen bestrijden. Klimaatgroep Holland zal de werkzaamheden verrichten. Mogelijk ondervindt u enige hinder van de werkzaamheden. Onze excuses hiervoor.

Belangrijk Nieuws
Recent Nieuws
Archief
Zoek op termen
Follow Us

    Hier vindt u ons

    Concordiaplein 4

    9991BB Middelstum

    Tel: 0595 725825

    © 2020 by PvdH