Fysiotherapie Den Ommelanden

Specialisaties Middelstum

bekkenfysiotherapie, echografie, kinderfysiotherapie, oedeemfysiotherapie 

Specialisaties Middelstum

Jelle Boonstra – Algemene fysiotherapie

Daniel Levinsky – Algemene fysiotherapie, manueel therapeut i.o.

Jolanda Bantema –  Bekkenfysiotherapie

Elvira van Bolhuis – Kinderfysiotherapeute

Dianne Hoekstra - Oedeemfysiotherapeute

Contactgegevens

Een afspraak maken kan online via het afspraak maken of afzeggen formulier of telefonisch tussen 9.00-12.30 en 13.00-13.30 uur via het centrale nummer van al onze vestigingen: 088-0005757

Praktijkinformatie 

Concordiaplein 4  

9991 BB Middelstum

Openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur dinsdag en donderdag van 8.00 tot 21.00 uur.

Algemene informatie

Wij van Den Ommelanden vinden dat er goede zorg voor iedereen moet zijn. Specialisten met gedegen vakkennis en tevens een uitstekende samenwerking met andere zorgaanbieders. Omdat uw zorg ook voor ons belangrijk is.

 

Zowel met als zonder verwijzing kunt u bij ons terecht. In beide gevallen belt u met ons centrale nummer

088-0005757, of u meldt zich aan via onze website.  

 

Indien u geen verwijzing hebt, dan bepalen we tijdens het eerste gesprek of we de geschikte behandelaar voor u kunnen zijn. Is dat het geval, dan volgt er een fysiotherapeutisch onderzoek. Dat gebeurt ook wanneer u wel bent verwezen door een arts of specialist. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek bepalen we samen met u wat de beste behandeling is.  

 

Doorverwijzen naar een collega of een andere zorgverlener is mogelijk als deze over specialisaties beschikt die kunnen helpen het probleem beter op te lossen. Samenwerken met andere disciplines gebeurt veel binnen Fysiotherapie Den Ommelanden.  

 

Veel aandacht is er voor een actieve deelname van de cliënt aan het herstelproces. Denk daarbij aan het uitvoeren van huisoefeningen of het volgen van een gerichte training.

Naast individuele therapie is het ook mogelijk om in een groep te trainen. Wilt u iets doen aan uw conditie en/of spierkracht? Overdag of 's avonds kunt u bij ons trainen in kleine groepen in een veilige, geklimatiseerde omgeving onder begeleiding van een fysiotherapeut. Een trainingsprogramma wordt voor u op maat gemaakt rekening houdend met uw wensen en mogelijkheden. Deze training kan een vervolg zijn op de fysiotherapie om uw draagkracht te vergroten en zo herhaling van klachten te voorkomen. Maar ook zonder behandeling vooraf kunt u bij ons trainen. U hebt dan de keus uit drie soorten abonnementen. 

Meer informatie: www.den-ommelanden.nl